Magazina
Lart

BMW 116 I e kalter MAT , e ardhur nga ch , e servisuar prej A n'zh dhe ne gjendje perfekte.

Automjete të ngjashme

Mercedes/300
Çmimi : Me Marrëveshje Kilometrazha : 190000 km
M / V : 1984
Opel/Astra
€ 1800 Kilometrazha : 333000 km
M / V : 2000
Ford/Fiesta
€ 3000 Kilometrazha : 300000 km
M / V : 2004
Mercedes/230
€ 2200 Kilometrazha : 300000 km
M / V : 1983