Magazina
Lart

Gjendja perfekte

Oferta e karroatrecit qendron dhe me ndrrim 

Automjete të ngjashme

Mercedes/Vito
€ 7700 Kilometrazha : 185000 km
M / V : 2010
Mercedes/Vito
€ 8800 Kilometrazha : 185000 km
M / V : 2012
VW/TYP 2
€ 4100 Kilometrazha : 243000 km
M / V : 2000
Fiat/Ducato
€ 19500 Kilometrazha : 13900 km
M / V : 2015