×
Magazina.com
Shkarko në Play Store
Kliko këtu
Magazina
Lart
: 317

Njoftim per Pjesemarrje ne Shitjen me Ankand te Pasurise se Paluajtshme

655582.00
ID
401770  
Lloji i postimit
Tokë/ Për shitje  
Sipërfaqja
m2
Shteti / Qyteti
Shqipëri /

Shitësi

ZKM -Agjensioni i patundshmërive
U bashkua 2022
Shqipëri / Kavajë

Njoftim per Pjesemarrje ne Shitjen me Ankand te Pasurise se Paluajtshme

 

EPIDAM SHPK, shoqeri ne falimentimin, e perfaqesuar nga Administratorja e Falimentimit, njofton shitjen ne ankand te hapur, te nje pasurie te paluajtshme (“Pasuria”):

  • Truall me siperfaqe 1477 metra katore dhe ndertese (godine social ekonomike 1 KT + objekt ndihmes kati perdhe social ekonomik) me siperfaqe 1064.2 metra katore, si dhe me siperfaqe trualli te lire 1800.91 metra katore, e ndodhur ne Kavaje Qerret, ish Bar-Restorant “Laguna Blu”.

 

Cmimi fillestar i ankandit eshte shuma 655 582 Euro. Mbi kete shume, pjesemarresit ne ankand, mund te ofrojne/konkurojne me shumat e tyre. Ofertuesi me cmim me te larte, pas thirrjes se trete, shpallet fitues dhe ky i fundit lidh menjehere kontraten e shitblerjes, sipas kushteve dhe afateve te ofruara nga Administratorja e Falimentit te Epidam shpk.

 

Nga data 10.01.2022 – 31.01.2022, te gjithe interesuarit duhet te depozitojne ne adresen e Studio Ligjore Ligjore Zaka, Kosta & Memishaj (autorizuar nga Administratorja e Falimentit) ne adresen Rr. Murat Toptani, Eurocol Bussiness Center, kati II, Tirane, Shqiperi; Tel: +355 4 2242932, nga dita e hene deri ne diten e premte, nga ora 09:00 deri me 17:00:  

  1. Kerkese per rregjistrim ne ankand;
  2. Garanci ne masen 131 116.4 Euro, te paguar ne llogarine bankare te Epidam shpk. Garancia, nese do te jete LG nga bankat e nivelit te dyte ne Shqiperi, duhet te jete e llojit “e pagueshme me kerkese te pare, e pakushtezuar, e parevokueshme, e pavarur dhe autonome”, me afat vlefshmerie 6 muaj.
  3. Deklarate Noteriale ku heqin dore nga e drejta per rimbursimin e Garancise vetem per rastet e parashikuara ne Standartin Kombetar Nr. 5 (VKM 124/2013), titulli V.

 

Ankandi do te hapet ne daten 01.02.2022, ora 12:00, ne zyrat e Studio Ligjore Zaka, Kosta & Memishaj shpk, me adrese Rr. Murat Toptani, Eurocol Bussiness Center, kati II, Tirane, Shqiperi. Jane pjesemarres ne ankand vetem ofertuesit e rregjistruar ose perfaqesuesit e tyre me prokure noteriale, te cilet se bashku nuk mund te tejkalojne numrin 2 te personave.

 

Rregullat per zhvillimin dhe mbajtjen e ankandit jane te percaktuara ne kuptim te Standartit Kombetar Nr. 5 (VKM 124/2013). Te interesuarit mund te realizojne vizita ne Pasuri, duke njoftuar paraprakisht. Aktet per pjesemarrje ne ankand nga a. – c. dhe akte te tjera te lidhura me kete ankand, do ti njoftohen cdo te interesuari, pa pagese, permes e-mailit, pas nenshkrimit dhe dorezimit te deklarates se konfidencialitetit.  

 

Adresat e komunikimit me email jane : info@zakakosta.com dhe ingadconsulting@gmail.com

 

 

Ju lutemi Kycuni për të komentuar

Patundshmëri të ngjashme

shitet toka Çmimi : Me Marrëveshje Shteti / Qyteti: Kosovë / Prizeren
shitet toka € 1.00 Shteti / Qyteti: Kosovë / Prizeren
Tokë € 39000.00 Shteti / Qyteti: Shqipëri / Lushnjë
Shiten 13 ari e 14 metra rugov Çmimi : Me Marrëveshje Shteti / Qyteti: Kosovë / Pejë