×
Magazina.com
Shkarko në Play Store
Kliko këtu
Magazina
Lart

SHES APARATI TE TEKNOLOGJIS SE RE TE VITI 2018 MULTI FUNKSJONAL ,APARATI E HEQ LAGESHTIN ,VLLAGEN,MYKUN , NE MENYR SHUM TE SIGURT ,APARATI KRYN KETO FUNKSIONE :
1 E HEQ LAGESHTIN ,VLLAGEN ,MYKUN.
2 I HEQ TE GJITHAT BAKTEREJT QE GJINDEN MBRENDA DHOMES .
3 MUND TE PERDORE SI KLIM VERES E FRESKON AIRIN NDERSO DIMRIT NXEN
4 APARATI E PASTRON AIRIN , DUKE E THITHUR LAGESHTIN ,PO SHTU TE GJITHAT BAKTEREJT QE INXAN NE AIR I FUT NE KORPEN E UJT APORATI ASHT IRI POSEDON LIBREN DHE CD ASHT PROFESJONAL DHE HARGJON ENERGI VETEM 200 WAT NE OR ASHT MAS EKONOMIKU TEK APORATET DHE PUNON PA BER ZHURUM KA RENDSI TE MADHE TE PERDORET KU RRIN NJERZIT DHE FEMIJA,
APORATI ASHT PRODHIM ZVICRRAN, ME 2 VITE GARANCJON !
> MYKU dhe KËRPUDHAT në shtëpinë tuaj – shkaktarët modernë të sëmundjeve <
Me përhapje të gjerë te Mykut ,vllages dhe lageshtisë
Ndoshta edhe ju jeni të prekur? Problemet me lagështi
dhe myk shfaqen në një të katërtën apo të pestën e shtë-
pive prandaj këto nuk janë aspak raste të rralla.
Një dyshe e pandarë
Nëse materialet janë të lagura për ditë të tëra, ka gjasa të
mëdha që të formohet myk. Në anën tjetër, myku nuk
formohet pa pasur lagështi.
Lagështia e dëmshme
Me përhapjen e mykut, rritet edhe rreziku i shëndetit.
Përveç pezmatimit të syve, lëkurës dhe sistemit të
frymëmarrjes, herë pas here mund të ndodhin edhe
alergjitë e ndryshme. Me kalim të kohës këto pezmatime
të sistemit të frymëmarrjes mund të kalojnë në bronkit
kronik (kollitje) dhe astmë. Për shkak të erës së tij të keqe
e të theksuar, myku mund të ndikon edhe në mirëqenien
e njeriut. Bile dyshohet se ai mund të jetë udhëçelës i
ftohjeve. Nëse njeriu vuan nga ndonjë sëmundje e
mëparshme, atëherë myku shkakton rreziqe shtesë:
kështu, te rastet me astmë të rëndë kronike apo fibrozë
cistike (FC) rritet rreziku për sëmundje të rrezikshme
alergjike të mushkërive (Aspergjiloza Bronkopulmonale
alergjike – ABPA). Veç kësaj, pacientët që janë me një
sistem të dobësuar imunitar (ata me SIDA dhe me
kancer) mund të sëmuren nga infeksionet bakteriale dhe
ato fungale që janë të rrezikshme për jetën. Megjithatë,
këto infeksione të brendshme përbëjnë problem te
njerëzit e shëndetshëm Tabelat vijuese do t’ju ndihmojnë të
merrni vendime të drejta shiqoni fotot qka mund te shkatoj Lageshtia,Myku,vllaga

Ju lutemi Kycuni për të komentuar

Produkte të ngjajshme

Çmimi : Me Marrëveshje
Çmimi : Me Marrëveshje