Magazina
Lart

Shitet Aparati i Kafes me te gjitha mjetet percjellese per bluarjen e kafes dhe motorit per percjelljen e ujit. Kryen funksionet per Vlimin e qumshtit, berjen e te gjitha llojeve te Kafes duke filkuar nga Espressot, Makiatot e deri te Nescaffet Eshte ne gjendje te rregullt. E perdorur pak

Produkte të ngjajshme

Çmimi : Me Marrëveshje
Çmimi : Me Marrëveshje