Magazina
Lart

Shitet dhoma e gjumit e ruajtur mire ( shume pak e perdorur ). 

Arsyeja e shitjes eshte ndrrimi i baneses dhe dhoma gjumit nuk pershtatet ne banesen e re.

Per me shume informata mund te kontaktoni ne:

Tel : 044/945-307