Magazina
Lart

Shiten TV SAMSUNG 32 inch dhe TV SONY - MODEL BRAVIA 32 inch ne gjendje te rregullt dhe shume pak te perdorur.

Çmimi 350 EUR per 2 TV ose veq e veq ( SAMSUNG 180 EUR dhe SONY 170 EUR )

Per me shume informata mund te kontaktoni ne:

TelViber : + 377 44 315 044

Produkte të ngjajshme