Magazina
Lart

Një nga modelet më të kërkuara. Çantë që mundë të mbahet në dorë dhe nënkrah. Prodhohet nga ARMA Origjinal në Karaçevë të Poshtme. Dërgesa: GEP

Ju lutemi Kycuni për të komentuar