Lart

Si punon?

Çfar është Magazina?

Magazina është një platform e avansuar që i mundëson përdorueseve të vetë shpallin produktet e tyre për shitje.

Si të regjistrohem në Magazina?

Për të filluar regjistrimin klikoni : KETU

Çfar tipe të përdorueseve kemi në Magazina?

Magazina mbështet dy tipe të përdoruesëve 

  • Personal
  • Biznese

Si të postoj në Magazina?

Ju mund të filloni postimin e produketeve tuaja menjëherë pas regjistrimit dhe aktivizimit të llogarisë tuaj.

Llogaria e bllokuar?

Llogaria mund të deaktivizohet për këto arsye:

 

1. Nëse llogaria juaj detektohet si e duplikuar

2. Nëse postimet nuk jane reale

3. Nëse keni shkelur rregullat e përdorimit