×
Magazina.com
Shkarko në Play Store
Kliko këtu
Magazina
Lart

Për Ne

Kush jemi ne? 

Magazina është platformë online e cila ju mundëson shit-blerje të produkteve të ndryshme përmes një reklamimi efikas, pa pasur nevojë të humbni kohë për t’u takuar me shitësit apo blerësit tuaj potencialë. Përveç klientëve privat, ne ju shërbejmë edhe klientëve të biznesit, në mënyrë që të kontribojmë sa më shumë në plotësimin e nevojave të shitësve dhe blerësve. 
Magazina ju ofron edhe mundësinë e shkëmbimit të mesazheve online përmes një chat-i, ku ju mund të merrni informacione dhe të bëni marrëveshje pa pasur nevojë të telefononi apo të takoheni me palën tjetër. Përveç kësaj, ne ju mundësojmë edhe dërgimin e mesazheve offline si dhe njoftimin për të gjitha llojet e ofertave, edhe atëherë kur ju nuk keni qasje në internet.
 
Çfarë bëjmë ne?
 
Magazina si platformë online e shit-blerjes përmbush nevojat tuaja për një reklamim sa më të avancuar dhe si e tillë paraqet vendtakimin më adekuat të shitësve dhe blerësve. Në Magazinë ju do të gjeni kategori të ndryshme të produkteve të listuara online, të cilat ju mundësojnë të bëni zgjidhje shpejt dhe lehtë. Ne ju ofrojmë mundësi unike të gjithë atyre që duan të shesin apo të blejnë produkte të ndryshme online, përfshirë edhe njoftimet për ankande. Me përkushtimin më të madh, ne i përkrahim klientët tanë në çdo fazë të bashkëpunimit me neve.
 
Pse të na zgjidhni neve?
 
Ne ju ofrojmë klientëve tanë komunikim të hapur dhe transparencë të plotë pasi besojmë në këto vlera, të cilat duam t'i kultivojmë bashkë me klientët tanë. Poashtu, klientët tanë do të kenë gjithmonë përkrahje dhe lehtësi në menaxhimin e postimeve reklamuese. Magazina ju mundëson të kurseni kohë dhe para njëkohësisht, duke ju ofruar reklamim efikas dhe qasje të vazhdueshme kurdo që ju dëshironi të shisni, të blini apo të njoftoheni me ankadet dhe ofertat më të reja për kategori të ndryshme të produkteve.